zemislava

Cícerovo-mrkvová polievka

Čo potrebujeme? •cícer •mrkva •cesnak •ryžové mlieko •soľ •mleté čierne korenie •tekvicové semiačka Ako postupujeme? •deň dopredu namočíme cícer a vodu vymieňame každých pár hodín •cícer varíme asi hodinu a pol kým nezmäkne •po vychladnutí ho rozmixujeme a pridáme do vriacej vody •do vriacej vody k cícer dáme postrúhanú mrkvu a ryžové mlieko •pridáme vytlačený cesnak •ochutíme korením a soľou a varíme cca. pol hodinu •hotovú polievku môžeme podávať ozdobenú tekvicovými semiačkami •je výživná, zasýti a rozmixovaný cícer ani nenadúva


Komentáře k článku.

Rýchle pôžičky pred výplatou

Vytvořenou službou WEP.sk - Vlastní blog z vlastního PC. Mapa stránok