zemislava

Pikantná bulharská pomazánka

Pikantná bulharská pomazánka Tento recept možno na prvý pohľad vyzerá zložito a zdĺhavo no opak je pravdou. Zvládnete ho aj úplný začiatočník. Čo potrebujeme? •300 g jemného salámu •1 cibuľa •1 dl tatarskej omáčky •1 sterilizovaná uhorka •1 červená paprika •2 dl rajčinového pretlaku •1 lyžica plnotučnej horčice •2 lyžice pikantného kečupu •mleté korenie •soľ Ako postupujeme? •ošúpanú cibuľu nadrobno nakrájame •salám nahrubo pomelieme alebo nastrúhame •uhorku jemne nastrúhame alebo nasekáme nadrobno •papriku zbavíme zrniečok a pokrájame nadrobno •pridáme kečup, horčicu, tatarskú omáčku a pretlak •všetko premiešame, osolíme a okoreníme •necháme v chladničke uležať v uzavretej nádobe minimálne jednu hodinu •najlepšie však chutí až na druhý deň •v prípade chuti je možné pridať ešte aj chilly papričku •podávame s pečivom


Komentáře k článku.

Rýchle pôžičky pred výplatou

Vytvořenou službou WEP.sk - Vlastní blog z vlastního PC. Mapa stránok